GÖBEK YAĞINI ERİTEN BESİNLER

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

GÖBEK YAĞINI ERİTEN BESİNLER

Mesaj  Admin Bir Paz Ocak 04, 2015 1:53 pm


GÖBEK YAĞINI ERİTEN  BESİNLER


YOĞURT: Karın şişliğine neden olan bakterileri yok eden faydalı bakteriler üretir. Özelikle gece yatmadan önce yenilen yoğurt vücutta yağ yakımını da hızlandırır.

MUZ: Potasyum miktarı yüksek bir meyvedir. Vücutta karnın şişmesine neden olan sodyum miktarını dengede tutar.


ÇİLEK: Çilek çok güçlü bir antioksidan içerir. Vücuttaki kan akışını hızlandırarak kaslara daha fazla oksijenin gitmesini sağlar. Özellikle egzersiz öncesi yenmesi tavsiye edilir.


YEŞİL ÇAY: Metabolizmayı hızlandırır. Günde 3 bardak içilmesi tavsiye edilir. Yağ yakımında büyük rolü vardır.


TURUNÇGİLLER: Yiyeceklerinize bol bol limon suyu ile tatlandırırsanız, yağ yakımınıza büyük bir oranında yarar sağladığını görmüş olursunuz.

TAHILLAR: Tahıllarda bulunan lifler, vücudunuzun insilün seviyesini dengede tutar. Bu da yağ hücrelerinizin küçülmesini sağlar. Vücudunuz bu tip gıdaları yiyeceklere göre daha yavaş yakar, bu da geç acıkmanızı sağlar. Özellikle , mercimek , barbunyayı haftada 2 kez tüketmenizi öneririz.


YEŞİL SEBZELER: Bol su içerdiğinden, vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlar. Yağ yakımını önemli ölçüde artırır.


SU: Günde en az sekiz bardak su içmeyi mutlaka alışkanlık haline getirmeliyiz.


MADEN SUYU: Günde bir şişe maden suyu, vücudumuza gerekli mineralleri sağlar . Ayrıca, diyetimiz sırasında azalttığımız tuzu da dengede tutar .

Yasal Uyarı: Uyarı: Bu sayfada yer alan bilgilerin hiç biri doktor önerisi niteliğinde bilgi değildir ve hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik tanı, teşhis ve tedavi gibi amaçlar için olarak kullanılmamalıdır.


Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 2249
Kayıt tarihi : 12/01/09
Yaş : 44

Kullanıcı profilini gör http://moral.forumr.biz

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz