ŞEKER HASTALIĞINA KARŞI BİTKİSEL ÇÖZÜMLER

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

ŞEKER HASTALIĞINA KARŞI BİTKİSEL ÇÖZÜMLER

Mesaj  Admin Bir Cuma Eyl. 18, 2009 9:03 pm

Ahmet Maranki’den şeker hastalığı için bitkisel çözümler:

** Arpa çimi, yulaf, kereviz tohumu okaliptüs yaprağı, karadut yaprağı, ceviz yaprağı, keçisakalı, dul avrat otu, zeytin yaprağı, hindiba, ardıç tohumu, böğürtlen yaprağı, adaçayı, yaban mersini, aslan pençesi gibi bitkilerin çaylarından günde 3-4 bardak içilir.

** Kara hindiba, ceviz yaprağı ile kaynatılıp içilmeye devam edilirse kandaki şekeri düşürür.

** Yabani hindiba kökü, zeytin yağıyla bereber, Kaynatılıp içilmeye devam edilirse, kandaki şekeri düşürür.

** Lahana, tere, marul, turp, domates ve patlıcan gibi sebzelerinde şekeri düşürücü özelliği vardır.

Kaynak:
Kozmik bilim ışığında şifalı bitkiler kitabı
Prof. Dr. Ahmet Maranki
avatar
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 2459
Kayıt tarihi : 12/01/09
Yaş : 44

Kullanıcı profilini gör http://moral.forumr.biz

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

ŞEKER HASTALIĞI BİTKİSEL TEDAVİ

Mesaj  Admin Bir Cuma Eyl. 18, 2009 9:07 pm

Ayrık otu, bol miktardaA ve B vitamini içerdiğinden karaciğer rahatsızlıklarına karşı oldukça etkili bir ilaçtır. Şeker hastalarına önerilir.

Beş parmak otunun, böğürtlen yaprağına, yaban mersini ve fasulye kabuğu ile karışımına karanfil ilave edilerek kullanılması şeker hastalığına karşı tavsiye edilmektedir.

Çayır papatyasının çiçeklerinin suda kaynatılması ile elde edilen çay veya sıkılarak elde edilen çayır papatyası suyu, şeker hastalarına yararlı olup, karaciğer dostu diye de anılan bir bitkidir.

Karnabahar şeker hastalığına karşı etkilidir.

Keten tohumu (1 yemek kaşığı) 1 litre suda , su ½ litreye düşünceye kadar kaynatılır ve günde üç kere içilirse kandaki şeker miktarı düşer.

Kuru fasulyede şeker hastaları için yararlıdır.

Salatalık kandaki şeker miktarını ayarlar.

Soğan, enginar, pancar, zeytin, zeytinyağı, fındık, ceviz ve badem, şalgam şeker hastalığına iyi gelir.

Yulaf, vücuda ısı verdiği için yazdan çok kışın tüketilir. Şeker hastalığına etkilidir. Kış sabahları kaynatılıp lapa şeklinde yenebilir. İçine kuru yemiş ve bal katılarak besin değeri artırılır
avatar
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 2459
Kayıt tarihi : 12/01/09
Yaş : 44

Kullanıcı profilini gör http://moral.forumr.biz

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz